avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acident rutier cu daune materiale.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acident rutier cu daune materiale.

Buna ziua. Prietenul meu a facut un accident in care au fost implicate mai multe masini. El este vinovat. Una din masini are dauna totala. Proprietarul acestei masini vrea sa il dea in judecata pentru faptul ca fara masina, nu mai poate sa se deplaseze unde avea sa mearga zilele acestea si considera ca prietenul meu ar trebui sa ii puna la dispozitie un mijloc de transport pana la solutionarea cazului. Care sunt sansele sa castige sau sa piarda procesul?
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
laurman76, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:42, 25 Ianuarie 2016
Chiar daca castiga, daunele vor fi platite de catre asiguratorul RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca elena_mdv elena_mdv Buna seara, As dori sa imi spuneti va rog daca in cazul unui accident rutier, fara victime, persoana pagubita poate sa refuze polita rca si sa actioneze ... (vezi toată discuția)
Pretentii dupa 2 ani de la accident hriorrodica hriorrodica V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: dupa 2 ani de la un accident auto ne-am trezit cu partea implicata in accident ca cica nu este buna asigurarea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie csa Mihalca Mihalca Buna ziua . In data de 27.03.2013 , am fost implicat intr-un accident usor ,celalalt participant in trafic fiind vinovat pentru ca a intrat pe contrasens , ... (vezi toată discuția)