avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana121

Activitate Georgiana121

Problema e ca pe titlu e doar un nume. Persoana respectiva poate a locuit in alt oras. Ma gandeam ca exista undeva la primarie acte pe baza caruia s-a emis titlul si gasesc mai multe detalii astfel incat sa ma duc la Evidenta populatiei din orasul in care locuieste.
Buna ziua!
Bunicul meu a mostenit de la unchiul sau niste terenuri. Pe titlul de proprietate emis mai apare inca o persoana ca mostenitor insa nu stiu cine este (din cate am inteles a fost ruda cu noi). Mentionez ca toti sunt decedati si nu am pe cine sa intreb cine e persoana in cauza.
Notarul a spus ca pt succesiune trebuie sa dovedesc ca persoanele din titlu sunt decedate insa nu stiu cum pot afla detalii despre acea persoana. Cum as putea sa fac? Primaria poate detine si actele de indentitate ale persoanelor din titluri?
Răspuns la discuția Inregistrare factura cazare
Da! e trecuta si masa pe factura.
Buna ziua,

Am 3 spete pentru o firma de IT la care am inceput sa-i tin contabilitatea recent.

1. Am o factura de cazare de la hotel care are si costurile cu mancarea trecute. Cum as putea sa o inregistrez? Stiu ca linia cu cazarea merge pe contul 625. Dar celelalte? Totodata trebuie completata o foaie de parcurs pentru deductibilitatea integrala a benzinei?
2. Facturile de apa la Fantana se inregistreaza pe 6458?
3. S-au facut niste abonamente la vodafone si au fost platite in avans pentru 3 luni. Factura nu am primit-o inca. Cum se inregistreaza?

3.