avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura cazare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura cazare

Buna ziua,

Am 3 spete pentru o firma de IT la care am inceput sa-i tin contabilitatea recent.

1. Am o factura de cazare de la hotel care are si costurile cu mancarea trecute. Cum as putea sa o inregistrez? Stiu ca linia cu cazarea merge pe contul 625. Dar celelalte? Totodata trebuie completata o foaie de parcurs pentru deductibilitatea integrala a benzinei?
2. Facturile de apa la Fantana se inregistreaza pe 6458?
3. S-au facut niste abonamente la vodafone si au fost platite in avans pentru 3 luni. Factura nu am primit-o inca. Cum se inregistreaza?

3.
Cel mai recent răspuns: Georgiana121 , utilizator 06:55, 10 Iulie 2015
Georgiana121 a scris:

are si costurile cu mancarea trecute.

Adica, in cazare e trecuta si masa? Fiti mai explicita.
Da! e trecuta si masa pe factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt deplasare andrei44 andrei44 Toate chelt cu deplasarea se pun in 625 ? Adica si masa servita (daca aduce factura) biletele de tren, de taxi, diurna si cazarea, c/v combustibilului consumat ... (vezi toată discuția)
Cazare externa pt clientii firmei alina1977 alina1977 Pot sa decontez pe firma transportul si cazarea externa pt un client al firmei care imi cumpara o cantitate importanta de marfa? Deplasarea se efectueaza in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate foaie de parcurs - auto personal sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca in urmatoarea situatie este obligatorie intocmirea foilor de parcurs: SRL cu impozitare 3% venit, cu zero ... (vezi toată discuția)