avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate ana_iuli

Activitate ana_iuli

Buna ziua! Va scriu pentru o lamurire legata de ce ar trebui sa fac ca sa conving vecinul sa isi mute mobilierul si obiectele depozitate pe holul blocului, chiar langa usa mea. Si-a depozitat mobilier, sticle, cutii, masina de cusut, dulapuri,borcane, vechituri, ghivece cu flori etc pe holul etajului 7 pana sus spre tavan si stau acolo de aproape 6 ani. Administratorul stie de problema dar imi spune ca nu poate face nimic, nu are cu cine discuta. Ma indoiesc ca el chiar incearca sa faca ceva. Ceilalti doi vecini sunt constienti de problema dar sunt foarte pasivi si observ ca nu se baga, in ciuda faptului ca nici ei nu mai suporta. Deja devine o problema pentru ca s-a facut multa mizerie si au aparut gandacii, iar vara miroase din ce in ce mai tare (femeia de serviciu nici nu mai curata la etajul 7). Intrebarea mea este : Ce pot face eu in aceasta situatie? Unde fac reclamatie, pe cine chem sa constate problema daca administratorul nu se deranjeaza? Multumesc mult.
Buna ziua!
Am o intrebare legata de contractul de mecenat si cel de drepturi de autor. Lucrez ca scenograf si in general sunt platita pe drepturi de autor. Acum mi s-a propus sa semnez un contract de mecenat ca sa fiu platita (ca angajatorul sa nu mai plateasca impozitul aferent) si un contract pe Drepturi de autor, dar cu suma 0. As vrea sa stiu daca sunt riscuri si ce implica pentru mine din punct de vedere fiscal? Multumesc mult.