avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mecenat sau Contract pe drepturi de autor.?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mecenat sau Contract pe drepturi de autor.?

Buna ziua!
Am o intrebare legata de contractul de mecenat si cel de drepturi de autor. Lucrez ca scenograf si in general sunt platita pe drepturi de autor. Acum mi s-a propus sa semnez un contract de mecenat ca sa fiu platita (ca angajatorul sa nu mai plateasca impozitul aferent) si un contract pe Drepturi de autor, dar cu suma 0. As vrea sa stiu daca sunt riscuri si ce implica pentru mine din punct de vedere fiscal? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cesiune drept autor in mass media ina_enache ina_enache BUna ziua Am o intrebare legata de un contract de munca in radio. Sunt cadru didactic si in paralel, acum 3 ani, am semnat un contract cu un post de radio, ... (vezi toată discuția)
Decontare studii facultate pentru angajat Cristina Vasile Cristina Vasile Buna, Imi puteti spune daca o firma poate deconta plata facultatii pentru un salariat? Daca da, sub ce forma si ce inreg contabile se fac? Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii de traducere corina_I corina_I Buna seara, Sunt traducator autorizat de MJ, sunt inregistrata la Administratia Fianciara din orasul meu din anul 2007 si am platit si platesc impozitul pe ... (vezi toată discuția)