avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate 17gil

Activitate 17gil

Răspuns la discuția DELAPIDARE
Am fost contacta de societate pentru a oferi acest serviciu. Initial am refuzat, la insistentele lor am accepta o colaborare doar pe o perioada determinata, pana cand aveau sa-si gaseasca colaboratori. Nu am fost pus in situatia de a semna contract si nici nu as fi vrut; aceasta societate nu avea o reputatie prea buna printre colaboratori.
Intelegrea a fost doar verbala. Le-am amintit in repetate randuri ca trebuie sa-si gaseasca alti colaboratori.
Colaborarea a fost intre acea firma si societatea mea, doar ca nu a existat un contract.
Discuție DELAPIDARE
Buna ziua,
In urma cu aproape un an am colaborat, timp de doua luni, cu o societate de transport. Asiguram livrarea marfii si incasam banii/ rambursurile clientilor. Deoarece nu-si respecta termenele de plata fata de societatetea mea am decis incetare colaborarii. Am retinut din sumele incasate ceea ce mi se cuvenea, ca urmare a prestarii serviciilor; am trimis mai departe restul banilor si documentele.
Am facturat sumele retinute, deci se ragasesc in evidentele contabile.
Acum am fost chemat la politie deoarece am o plangere penala pentru delapidare.
Mentionez ca nu am avut nici un contract semnat cu acesta societate prin care sa fie stabilite conditiile colaborarii.
As dori sa stiu daca acuzatia de delapidare poate fi sustinuta in aceste conditii.
Multumesc!
Multumesc pentru lamuriri!
Buna ziua,
Un proces verbal de constatare a contraventiei (lipsa rovinieta) intocmit la data de 04.08.2014 fara a avea semnatura olografa mai poate fi contestat? Mentionez ca am primit acest proces verbal in septembrie 2014.
Multumesc!