avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PROCES VERBAL FARA SEMNATURA OLOGRAFA 2014
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PROCES VERBAL FARA SEMNATURA OLOGRAFA 2014

Buna ziua,
Un proces verbal de constatare a contraventiei (lipsa rovinieta) intocmit la data de 04.08.2014 fara a avea semnatura olografa mai poate fi contestat? Mentionez ca am primit acest proces verbal in septembrie 2014.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 15:15, 9 Iulie 2015
Termenul de formulare a plangerii contraventionale este de 15 zile de la data la care acesta va fost comunicat deci, in acest moment este tardiv de a formula plangere. Insa, acel proces-verbal va fi dat in debit si se va promova o executare silita impotriva dvs. in conditiile in care nu ati platit amenda ocazie cu care aveti posibilitatea sa promovati in termen de 15 zile de la primirea primului act de executare (de regula o somatie insotita de copia pv) o contestatie la executarea silita in care puteti ataca titlul pt nelegalitate tinand cont de decizia nr.6/2015 a ICCJ.
Multumesc pentru lamuriri!
17gil a scris:

Multumesc pentru lamuriri!


Pentru putin .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv rovinieta shanni shanni am primit in decurs de 3 ani si 1/2un numar de 8 Procese Verbale de contraventie pentru rovinieta . Le-am platit pe toate la momentul respectiv , ca si ... (vezi toată discuția)
Rovinieta-contestatie rona_d rona_d Buna ziua! In ce masura pot cere anularea unei amenzi pentru lipsa rovinieta din 2013, daca abia am aflat de ea, primind prin posta o somatie si un titlu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)