avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate krissa33

Activitate krissa33

In perioada 1.11.2001-31.10.2005 am fost doctorand forma cu frecventa cu bursa. Teza am sustinut-o public la data de 29.10.2009. Titlul de doctor l-am primit in august 2010. Incepand din septembrie 2005 activez ca profesor in invatamantul preuniversitar.
doua intrebari as avea:
1. peroada de doctorat se ia in calcul in stabilirea vechimei?
2. pot beneficia de sporur de doctorat?
Va rog sa ma lamuriti daca se poate.Prezint o situatie usor incalcita la care caut raspuns. Parintii mei au cumparat o parte dintr-o casa tip duplex. Vanzatorul avea ingradita curtea pe o suprafata mai mare decat cea care o detinea in acte, restul de teren fiind al primariei. S-a angajat sa cumpere diferenta de teren de la primarie (fiind in relatii bune cu primarul). A primit bani pe casa si terunul proprietate, urmand sa primeasca si cealalta parte dupa ce intra in posesia pamantului. Numai ca a schimbat pretul nejustificat si parintii mei nu au fost de acort sa mai plateasca suma. Atunci propritarul a vandut cealalta parte din casa si terenul din fata casei parintilor mei unui nepot care s-a si intabulat. Vazadu-se in situatia de a nu putea iesi din curte au dat in judecata primaria ca a vandut pamantul din fata casei fara licitatie si s-a obtinut hotararea judecatoreasca precum actul de vanzare cumparare dintre primarie si vanzator este nul. Problema e ca acum nepotul nu le da voie sa foloseasca poarta, iar primaria sugereaza sa se inteleaga pentru ca faptul ca este intabulat anulaleaza decizia judecatoriei. va rog sa ma lamuriti. nu as vrea sa se ajunga ca se iteleg cu nepotul si apoi sa vina primarie ca de fapt ei sunt proprietari.
Multumesc.