"Ganditi-va daca sunteti dispusa sa sacrificati viata copilului ca sa aveti divort din culpa unui singur sot. "
mirebire, oare chiar se pune problema de \"a sacrifica viata copilului\"?? Este vorba de adevar. Sa stie de ce a crescut fara tatal natural, si anume nu pentru ca mama nu a vrut sau nu a depus eforturi.
La fel, nu cred ca aici se discuta de \"nici un model, nici in tata, nici in mama\".
Va multumesc pentru parere, oricum...
Caut totusi sfaturi si/sau sugestii din punct de vedere legal si practica judiciara. ;)
Patrick_,
Stiu ca nu are legatura, ideea este ca am cedat si am fost de acord cu tot, in speranta ca "ramanem prieteni", dar se pare ca raman doar cu "bunatatea" sau mai bine zis prostia, el obtinand tot: fara sa plateasca, fara sa aiba culpa, programul de vizitare dorit, custodie comuna. In plus, are toate mijloacele ca, si daca nu ar obtine ceva, sa ia cu forta, adica oronanta presedintiala sau cine stie maai ce.
irina1964 ,
Cum?? Ce conditii trebuie indeplinite?
Avocatul meu oricum se deplaseaza, fiind din alt barou si din alt oras, sotul fiind avocat in baroul orasului de resedinta. Mi-a fost teama si nu am scapat de aceste ganduri ca se "aranjeaza" toate...
Multumesc.
avocat_lascoschi@yahoo.com ,
"Partea solicita", dar daca stie ce se poate si ce nu, ce merita si ce nu. Daca are cine s-o indrume! Spre exemplu, am aflat (tarziu) ca daca s-ar fi stabilit culpa lui, puteam cere despagubiri. de aproape 2 ani locuiesc cu minorul si sustin impreuna cu parintii mei, toate cheltuielile, pentru ca cel mic sa aiba tot confortul: chirie 2 camere, astfel incat el are camera lui special amenajata, facturi utilitati, mancare, imbracaminte, incaltaminte (nu din cele mai ieftine), activitati sportive si de recreere. Tatal a participat ocazional, cu sume incomparabil mai mici. Repet: el este avocat, eu doar secretara, deci posibilitatile sunt invers proportionale cu starea de fapt!
romascanu,
Nu de "cum sunt zugraviti parintii" depinde pensia copilului, dar depinde de actele doveditoare depuse la dosar, conform carora tatal, nu are venit de pe urma cabinetului de avocatura, urmarind sa plateasca 1/4 din salariul minim pe economie.
....zugravit frumos si fara culpa, fiind
[editat de moderator- va rog, nu mai postati mesaje consecutive si nu mai citati cand e inutil, mesajele anterioare, multumesc]