avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate pascagheorghe

Activitate pascagheorghe

Discuție Revizuire
Buna ziua.Poate fi admisibila in instanta o actiune de revizure conform art 322 pct 5 cpc impotriva unei sentinte civile pronuntate in fond, recurs, apel, in 2007.Mentionez ca de curind am intrat in posesia unor documente noi.Mi-ar fi de folos spete similare.Va multumesc
Va multumesc.Ceea ce am prezentat reflecta un lucru foarte grav,nu o sa intru in detaliile cazului stiu bine ce am de facut.Am vrut sa vad cum reactioneaza opinia publica.Pentru mine este clar.Cu respect
Aceste proceduri le cunosc si eu.Nu despre asta este vorba.Am scris pe acest forum in speranta ca un profesionist va sesiza ca asa ceva nu este posibil.A schimba titlu sub care am scris nu este.....In rest astept un raspuns daca se poate de la profesionisti.A mi se spune ca degeaba pun intrebari pe acest forum, spune multe

Este vorba despre o cauza in care dupa judecarea fondului avocati mi-au comunicat ca pe portalul instantei care a judecat a aparut solutia,care imi era favorabila adica admis fond.Aceasta solutie am printat-o si o am.Este vorba despre o concediere in perioada ce eram in concediu medical.Ulterior prin posta respectiv in comunicare era respins contestatie.Mentionez ca, cauza respectiva(dosarul) a disparut de pe portalul instantei de fond.In comunicarea de la apel s-a preluat solutia de la fond adica nefondat.In schimb pe portalul(siteul) instantei de apel scrie admis fond.SC are acelasi numar
Buna ziua.Cum sa procedez.Pe portalul unei instante din rominia apare solutia favorabila,Admis fond.Prin posta respectiv in comunicare Respins actiune.Admis fond apare si pe portalul instantei de apel.Definitiv ramine respins ca nefondat.#-o
Răspuns la discuția punctaj
Va rog mai multe detali.Multumesc
Discuție punctaj
Buna ziua.M-am pensionat in 2010 ianuarie,in baza:legi 19/2000,legi 3/1977,oug 209/2008.Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de prevederile legi 192/2015.Am 24 ani grupa 1 si 6 ani conditi speciale in minerit.Va multumesc