Buna ziua.Cum sa procedez.Pe portalul unei instante din rominia apare solutia favorabila,Admis fond.Prin posta respectiv in comunicare Respins actiune.Admis fond apare si pe portalul instantei de apel.Definitiv ramine respins ca nefondat.#-o
poate detaliati putin mesajul, eu una nu inteleg nimic din el, dar poate ca alti colegi vor intelege si va vor raspunde corespunzator fara nici o modificare a mesajului dvs.
cu stima, cassy
Este vorba despre o cauza in care dupa judecarea fondului avocati mi-au comunicat ca pe portalul instantei care a judecat a aparut solutia,care imi era favorabila adica admis fond.Aceasta solutie am printat-o si o am.Este vorba despre o concediere in perioada ce eram in concediu medical.Ulterior prin posta respectiv in comunicare era respins contestatie.Mentionez ca, cauza respectiva(dosarul) a disparut de pe portalul instantei de fond.In comunicarea de la apel s-a preluat solutia de la fond adica nefondat.In schimb pe portalul(siteul) instantei de apel scrie admis fond.SC are acelasi numar
Eroarea trebuie să fie pe portalul instanţelor. Singura soluţie ca să aflaţi cu certitudine care e soluţia corectă este să mergeţi în arhiva instanţei, să cereţi dosarul şi să citiţi hotărârile. Pe forum degeaba întrebaţi, nu poate ghici nimeni ce s-a întâmplat.
Solutia exacta o puteti afla doar daca mergeti la arhiva instantei si solicitati dosaruil ptr.a citi minuta si hotararea din dosarul instantei.Acolo veti gasi solutia exacta.
Aceste proceduri le cunosc si eu.Nu despre asta este vorba.Am scris pe acest forum in speranta ca un profesionist va sesiza ca asa ceva nu este posibil.A schimba titlu sub care am scris nu este.....In rest astept un raspuns daca se poate de la profesionisti.A mi se spune ca degeaba pun intrebari pe acest forum, spune multe