avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este soluţia corecta, cea de pe portal sau cea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este soluţia corecta, cea de pe portal sau cea comunicata acasa?

Buna ziua.Cum sa procedez.Pe portalul unei instante din rominia apare solutia favorabila,Admis fond.Prin posta respectiv in comunicare Respins actiune.Admis fond apare si pe portalul instantei de apel.Definitiv ramine respins ca nefondat.#-o
Va multumesc.Ceea ce am prezentat reflecta un lucru foarte grav,nu o sa intru in detaliile cazului stiu bine ce am de facut.Am vrut sa vad cum reactioneaza opinia publica.Pentru mine este clar.Cu respect
Neconcordanța dintre ceea ce apare pe portal și ceea ce se comunică în format scris părților poate constitui abatere disciplinară pentru judecătorul care a pronunțat soluția în cauza respectivă, pentru nerespectarea prevederilor art. 99 lit. d) din Legea nr. 303/2004.

PS:
Până la urmă doriți să cunoașteți reacția opiniei publice sau opinia specialiștilor?
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
Patrick_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)