Intervenţie moderator
pascagheorghe a scris:
A schimba titlu sub care am scris nu este.....
Eu sunt cea care v-a schimbat titlul pentru că intră în atribuţiile unui moderator să modifice titlurile care nu reflectă problema pusă în discuţie, deci care sunt neregulamentare.
Dacă aţi fi citit regulamentul de postare în Forum, aţi fi văzut că aveţi obligaţia să puneţi un titlu care să reflecte subiectul abordat. Aţi intitulat acest topic "clarificări", cuvânt care nu spune nimic despre subiectul topicului şi care se potriveşte majorităţii topicurilor din forum. Toată lumea doreşte clarificări. Aveţi mai jos prevederea din regulament:
3.2. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie unul decent si sa reflecte subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti rezumi solicitarea (de exemplu „Divort si exercitarea autoritatii parintesti”, „Executarea creantei fiscale”, etc)
pascagheorghe a scris:
In rest astept un raspuns daca se poate de la profesionisti.A mi se spune ca degeaba pun intrebari pe acest forum, spune multe
Jignirile, lipsa de politeţe şi reproşurile făcute celor care vă răspund nu îşi au locul pe forum. Dacă sunteţi nemulţumit de răspunsurile primite pe Forum, sunteţi liber să solicitaţi informaţii contra cost de la orice cabinet de avocatură. Acolo puteţi să emiteţi pretenţii, aici aceste pretenţii sunt neregulamentare.
Fragmentele de mai jos sunt din regulamentul de postare, regulament pe care aveţi
obligaţia să îl respectaţi dacă doriţi să continuaţi să puneţi întrebări pe Forum.
Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat. (...)
www.avocatnet.ro/content/tag...
Gabriela Pintea