avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire

Buna ziua.Poate fi admisibila in instanta o actiune de revizure conform art 322 pct 5 cpc impotriva unei sentinte civile pronuntate in fond, recurs, apel, in 2007.Mentionez ca de curind am intrat in posesia unor documente noi.Mi-ar fi de folos spete similare.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Soluþie în revizuire bughi69 bughi69 Buna ziua Pentru o revizuire in baza unui document necunoscut de instanta de recurs ce a fost retinut de cealalta parte ce se arata instantei de ... (vezi toată discuția)
Ultima zi a termenului procedural ssibiu ssibiu Buna ziua, am o intrebare legata de o speta concreta. In data de 14.11.2014, o instanta de judecata (Curte de Apel) a pronuntat o Decizie intr-un dosar. La ... (vezi toată discuția)
Revizuirea unei plangeri contraventionale Pruteanu Dan Pruteanu Dan Este admisibila o cerere de revizuire intemeiata in baza art. 322 pct. 5 din CPC impotriva unei sentinte civile NERECURATE avand ca obiect plangere ... (vezi toată discuția)