avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaElenaT

Activitate CristinaElenaT

Răspuns la discuția proceduri vanzare-cumparare
multumesc...as fi vrut sa stiu mai multe despre ce inseamna asta,stiu ca trebuie sa ajung cu clientul apartamentului la banca mea pentru a ne da acordul ca numai lui am voie sa vand dar trebuie instiintata si banca lor despre acest lucru,inteleg..... azi sau maine voi ajunge la banca si banuiesc ca voi afla mai multe
Răspuns la discuția Mutare ipoteca
Multumesc mult pentru raspunsuri chiar si pentru cel rautacios...binenteles ca ma duc la banca si binenteles ca voi avea aceste discutii cu banca si ca fara acordul ei nu pot face nimic,doar ca pana cand voi ajunge la banca ,eram curioasa sa stiu mai multe si daca au mai fost si alte cazuri de acest gen.Oricum intre timp am mai venit si cu alte rezolvari...intr-un final voi recurge la una din modalitatile la care m-am gandit de a vinde acest apartament luat prin credit si de cumparare a altuia.
Care sunt procedurile de vanzare a unui apartament luat prin credit imobiliar(se vinde cu acordul bancii) si care v-a fi cumparat prin credit prima-casa?Multumesc
Discuție Mutare ipoteca
Buna ziua,am un apartament cumparat acum 9 ani prin credit imobiliar pe o durata de 30 de ani,acum as vrea sa il vand si sa cumpar unul mai mare,totodata sa mut ipoteca de pe cel vechi pe cel nou.Intrebarea mea este,daca se poate face acest lucru si daca e posibil ca la schimbarea ipotecii pe cel nou ,banca sa imi acorde si o suma in plus ptr achitarea diferentei ?!? Multumesc