avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mutare ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mutare ipoteca

Buna ziua,am un apartament cumparat acum 9 ani prin credit imobiliar pe o durata de 30 de ani,acum as vrea sa il vand si sa cumpar unul mai mare,totodata sa mut ipoteca de pe cel vechi pe cel nou.Intrebarea mea este,daca se poate face acest lucru si daca e posibil ca la schimbarea ipotecii pe cel nou ,banca sa imi acorde si o suma in plus ptr achitarea diferentei ?!? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 14:32, 15 Iulie 2015
discutati cu banca un de aveti creditul. teoretic se poate, dar banca e ultimul decident.
cu stima, cassy
Ipoteca nu se poate muta pe alt imobil decat dupa achitarea creditului actual.
Nu se poate muta ipoteca de pe un credit pe altul -este politica de siguranta a bancii
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2015
ynocentta, utilizator
Doamnă CristinaElena,
Eu vreau să o cer în căsătorie pe Regina Marii Britanii! Este posibil acest lucru? Credeți că va accepta să îmi plătească și o pensie de întreținere?

Ei bine, cam în același registru este și întrebarea dumneavoastră. Doar la Banca respectivă puteți afla răspunsul. De aici nu puteți primi decât răspunsuri ca ale doamnei Ynocenția. Dat cu bună credință și cu mărinimie, dar fără vreo valoare de adevăr.
Multumesc mult pentru raspunsuri chiar si pentru cel rautacios...binenteles ca ma duc la banca si binenteles ca voi avea aceste discutii cu banca si ca fara acordul ei nu pot face nimic,doar ca pana cand voi ajunge la banca ,eram curioasa sa stiu mai multe si daca au mai fost si alte cazuri de acest gen.Oricum intre timp am mai venit si cu alte rezolvari...intr-un final voi recurge la una din modalitatile la care m-am gandit de a vinde acest apartament luat prin credit si de cumparare a altuia.

Alte discuții în legătură

Probleme ipoteca ContSters54942 ContSters54942 Buna ziua tuturor! Intrebarea mea rezulta din urmatorul context: am obtinut un credit ipotecar de la BCR cu care ne-am cumparat un apartament in 12/2007 ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat eka20 eka20 Buna seara! As vrea sa va prezint o situatie, cam \"spinoasa\", de care poate s-a mai lovit cineva si-mi poate da indrumari sau poate cei cu experienta in ... (vezi toată discuția)
Credit cu garantie imobiliara rusu gabriela rusu gabriela In primul rand, bine v-am gasit! Iata problema la care nu gasesc singura un raspuns: am un credit cu garantie imobiliara pe o durata de 25 de ani si vreau ... (vezi toată discuția)