avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proceduri vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proceduri vanzare-cumparare

Care sunt procedurile de vanzare a unui apartament luat prin credit imobiliar(se vinde cu acordul bancii) si care v-a fi cumparat prin credit prima-casa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 14:24, 15 Iulie 2015

Apartamentul poate fi cumparat prin programul prima casa cu acordul bancii si a celor de la fondul de garantare
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2015
gi-jane2, moderator
multumesc...as fi vrut sa stiu mai multe despre ce inseamna asta,stiu ca trebuie sa ajung cu clientul apartamentului la banca mea pentru a ne da acordul ca numai lui am voie sa vand dar trebuie instiintata si banca lor despre acest lucru,inteleg..... azi sau maine voi ajunge la banca si banuiesc ca voi afla mai multe
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2015
CristinaElenaT, utilizator
Va trebui cel mai probabil sa depuneti o cerere la banca atasand oferta de cumparare olografa. Banca va analiza cererea dvs. si va va da acordul de instrainare si grevare in anumite conditii (pret, cumparator, stingere credit). Dupa perfectarea vanzarii si virarea sumei necesare rambursarii anticipate a creditului dvs. in contul indicat de banca dvs. si depunerea de catre dvs. a cererii de rambursare anticipata a creditului banca va emite declaratia de radiere a ipotecii in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil achizitionat prin credit ipotecar ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua. Recent am achizitionat o casa si terenul aferent prin credit ipotecar. As vrea sa stiu daca (si daca da, cat de usor ar fi) as putea la un moment ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament ipotecat vickm vickm As dori sa stiu care este cea mai sigura procedura de urmat pentru achizitionarea unui apartament ipotecat la banca. Proprietarul intentioneaza sa stinga ... (vezi toată discuția)