avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate ionvtivadar

Activitate ionvtivadar

Buan ziua,
de curand m-am mutat in chirie, iar administratorul blocului imi cere copie dupa CI. Dat fiind faptul ca a intrat in vigoare o noua legislație privind protecția datelor personale, este obligatoriu sa ii prezint o copie?
Multumesc.
Răspuns la discuția proces
Multumesc mult.
Răspuns la discuția proces
Multumesc mult pentru raspunsul dat.
Răspuns la discuția proces
Multumesc
Răspuns la discuția proces
Multumesc.
Discuție proces
Buna,
in 2012 am facut o reclamatie la politie in cazul unei inselatorii. Au trecut 3 ani si am fost instiintat de curand ca a inceput procesul. Am si uitat ca mai lucreaza cineva la dosar, neavand informatii in toata aceasta perioada(cu exceptia unei instiintari de la politie in 2012).Sincer, nu ma mai intereseaza acest proces, caci a trecut atat vreme. Ce fac in acest caz, eu am citatie pentru 20 ianuarie 2016. Cum ma pot retrage? Care ar fi demersurile?
Multumesc.
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca poti fi exceptat de la bonusuri salariale(pentru perioada in care ai lucrat si s-a depasit targetul) pe motiv ca sunt in preaviz, conform legii de 20 de zile, bonusuri care s-au acordat acum cat sunt in preaviz, nu dupa ce am plecat. Bonusurile sunt pentru o perioada anterioara, perioada in care am contribuit si eu la cresterea vanzarilor. Nu este cumva o discriminare, caci bonusurile (s-au acordat tuturor celorlati colegi ai mei), nu se dau in avans, ci ulterior, in functie de cifrele realizate de firma, prelucrate ulterior si cand s-a constatat depasirea vanzarilor?
Intra in categoria discriminarilor legate de munca (adica este sanctionabile)sau este dreptul firmei, chiar daca este imorala aceasta atitudine discriminatorie?

Va multumesc si astept un raspuns cat elocvent.