avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate helldevour

Activitate helldevour

Discuție Caini nelegati!
Locuiesc intr-un bloc si la 20 M de bloc au o casa niste tigani. Problema este ca au 2 caini lupi de ceva timp si ii lasa dezlegati sa se plimbe prin fata blocului / parcare / scara etc. Musca alti caini care stau pe langa bloc... maraie daca iesi afara sa duci gunoiu si trebuie sa te iei de ei si tot asa. Vreau sa stiu daca se pot lua masuri fiindca nu mi se pare normal . Multumesc!
Ok , multumesc de raspuns , am conversatia in care spune femeia ( o stiu din copilarie e romanca ) ca sunt prosti nu are ce sa le faca.. degeaba discut cu ea oarecum ii face suspecti + masina evitata(avand legatura cu ei masina) si doar a mea taiata. Multumesc inca o data de raspuns!
Tigani care ameninta cu moartea avand casa langa blocul meu. Eu am cumparat o bucata de teren in fata blocului am acte tot iar lor nu le convine ideea fiindca le blochez intr-o oarecare masura trecerea pe langa bloc catre casa lor dar am primit semnaturi tot.Mi-au spart cauciucurile la masina pe langa alte masini doar a mea a fost taiata. Mai era o masina care si ea putea fii taiata lejer fiind langa a mea dar fata acelui proprietar are copii cu unul dintre tigani. Am discutat cu fata asta ca ne stim de ani buni si mi-a zis pe facebook am si discutia ca sunt niste prosti nu are ce sa le faca ca nu vor sa asculte. In concluzie .. le pot face ceva in legatura cu tot? Nu am filmari sau poze cu ei la masina in schimb am conversatia cu ea legata de ei cand spune ca nu are ce sa le faca iar treaba cu cealalalta masina ii poate baga ca primi suspecti sau in legatura cu amenintarile am poze cu ei cand se lauda in fata blocului si in oras cu cutite , pot reprezenta un pericol.
Răspuns la discuția Vandalizarea Masinii
Ok , multumesc de raspuns !
De ceva timp am cumparat o masina , locuiesc la bloc si langa bloc locuiesc niste tigani care ii stiu de ani buni . Problema sta in felul urmator.. am negociat pentru o bucata de teren langa bloc pentru a face un garaj , de cand am reusit sa cumpar acea parte iar tiganii au auzit treaba asta m-am trezit in urmatoarea zi cu zgarieturi de cutite , am si o imbracaminte pentru protectie si acea imbracaminte e taiata in ultimu hal . Am poze cand sta cu cutitu la scara blocului , afara stau si copii mici . Nu se feresc sa se laude ca au cutite , i-am prins copii ( tigani ) tragand de imbracamintea de la masina , 1 pe masina +copii cu cutitul in mana la scara blocului . As vrea sa stiu in cat timp ( maxim ) le pot depunde plangere pentru pagubele facute avand si poze
Da... ei spun clar ca daca ne publicam datele ... raspundem de propriile greseli , greseala mare e ca am acceptat si telefonic fara sa imi dau seama , multumesc de raspunsuri.
Cei de la visa au spus ca nu raspund in cazul de fata fiind vina mea ca am dat datele si am acceptat telefonic tranzactia.. pe scurt nu mai am ce recupera nu ?
Am crezut ca este o persoana de la Visa si ca intradevar sunt probleme la cardul meu... asa ca i-am dat datele si la telefon am confirmat si tranzactia fara sa imi dau seama ca era o tranzactie / o plata la ceva anume. Pot sa mai recuperez fiind mintit... ?
Este minora .. abia acum a intrat la liceu , multumesc de raspuns.
Astazi cand am intrat pe facebook... am observat o postare a unui individ , indecenta in sensul ca ( persoana respectiva a facut public pe un site de socializare / facebook , poze intime cu o fata.. pe care o cunosc ) ca idee fata poate lua o masura in privinta aceasta ? Stiu ca ea a trimis pozele intime individului , dar asta nu ii da dreptul sa le faca publice pe facebook sau oriunde altundeva ( multi au ras de ea si l-au felicitat pe individ... nu mi se pare deloc ok) . Multumesc anticipat ! ( nu stiu exact in ce categoria sa pun problema asta... sper sa primesc un raspuns , imi pare rau pentru fata respectiva , dar sper sa ii dau si ei un raspuns urmatoarea zi )