avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vandalizarea Masinii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vandalizarea Masinii

De ceva timp am cumparat o masina , locuiesc la bloc si langa bloc locuiesc niste tigani care ii stiu de ani buni . Problema sta in felul urmator.. am negociat pentru o bucata de teren langa bloc pentru a face un garaj , de cand am reusit sa cumpar acea parte iar tiganii au auzit treaba asta m-am trezit in urmatoarea zi cu zgarieturi de cutite , am si o imbracaminte pentru protectie si acea imbracaminte e taiata in ultimu hal . Am poze cand sta cu cutitu la scara blocului , afara stau si copii mici . Nu se feresc sa se laude ca au cutite , i-am prins copii ( tigani ) tragand de imbracamintea de la masina , 1 pe masina +copii cu cutitul in mana la scara blocului . As vrea sa stiu in cat timp ( maxim ) le pot depunde plangere pentru pagubele facute avand si poze
Cel mai recent răspuns: helldevour , utilizator 02:09, 25 Septembrie 2017
Depuneti sesizarea cu probe la politie cat mai repede
Ok , multumesc de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea + vandalizare masina! helldevour helldevour Tigani care ameninta cu moartea avand casa langa blocul meu. Eu am cumparat o bucata de teren in fata blocului am acte tot iar lor nu le convine ideea fiindca ... (vezi toată discuția)
Vecinul de sub mine mi-a taiat apa popysboy popysboy Locuiesc la etajul 4 al unui bloc. De craciun am avut surpriza sa nu am apa; neavand apa, n-am avut nici caldura.Am descoperit ca era o defectiune la etajul 2 ... (vezi toată discuția)
Cui apartine terenul din jurul blocului? julesa julesa Buna ziua! As vrea sa stiu daca Primaria sau Asociatia de Locatari are drept de proprietate asupra terenului din jurul blocului ( gradini amenajate, parcari, ... (vezi toată discuția)