Tigani care ameninta cu moartea avand casa langa blocul meu. Eu am cumparat o bucata de teren in fata blocului am acte tot iar lor nu le convine ideea fiindca le blochez intr-o oarecare masura trecerea pe langa bloc catre casa lor dar am primit semnaturi tot.Mi-au spart cauciucurile la masina pe langa alte masini doar a mea a fost taiata. Mai era o masina care si ea putea fii taiata lejer fiind langa a mea dar fata acelui proprietar are copii cu unul dintre tigani. Am discutat cu fata asta ca ne stim de ani buni si mi-a zis pe facebook am si discutia ca sunt niste prosti nu are ce sa le faca ca nu vor sa asculte. In concluzie .. le pot face ceva in legatura cu tot? Nu am filmari sau poze cu ei la masina in schimb am conversatia cu ea legata de ei cand spune ca nu are ce sa le faca iar treaba cu cealalalta masina ii poate baga ca primi suspecti sau in legatura cu amenintarile am poze cu ei cand se lauda in fata blocului si in oras cu cutite , pot reprezenta un pericol.
Dacă îi bănuiți pe ei faceti plângere penală la poliție si arătați ca ii suspectați si precizați motivele si probele.
Fără probe pot scăpa dar este bine sa depuneti o plângere penală.
Ok , multumesc de raspuns , am conversatia in care spune femeia ( o stiu din copilarie e romanca ) ca sunt prosti nu are ce sa le faca.. degeaba discut cu ea oarecum ii face suspecti + masina evitata(avand legatura cu ei masina) si doar a mea taiata. Multumesc inca o data de raspuns!
Dovezi facebook
Radu123x
Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)