avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Lady_in_red

Activitate Lady_in_red

Răspuns la discuția Cim
Inca ceva ....am sunat la itm si am intrebat daca se integistreaza contracte fara semnatura angajatului....mi s a spus ca nu
Răspuns la discuția Cim
Eu am facut si o reclamatie la itm....iar confirm raspunsului lor exista acest contract semnat de ambele parti....si...cum ca eu am mentionat " am primit un exemplar"

Cornel Vasile a scris:

Incepand cu 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform legislatiei in vigoare la data incheierii acestuia.

Prin urmare, ITM-ul nu are ce copie de pe c.i.m. sa va comunice.

Răspuns la discuția Cim
22.06.2018....iar eu m am angajat la aceasta societate in martie.

Cornel Vasile a scris:

Cand a fost incheiat c.i.m. ?

Răspuns la discuția Cim
Da, am mentionat. Maine ma asteapta la audiere. Mai intai au audiat inculpatele mama si fiica. Si mi ar fi zis ceva de genul ca nu vor face adresa la itm pt a compara semnaturile. Eu dimineata vreau sa ajung intai la itm sa cer o copie a dosarului.
Orice sugestie imi e de folos.
Va multumesc.


Cornel Vasile a scris:

Ati mentionat in plangere despre semnatura falsa?

Răspuns la discuția Cim
Va multumesc pentru raspunsuri.
Confirm informatiilor oferite de registrul comertului persoana in cauza nu era trecuta ca administrator, iar contractul de munca a fost inregistrat cu 2 luni jumate intarziere si pe o alta functie cu un alt salariu.
Am facut plangere la politie, dupa care am fost contactata de o doamna politist care mi a spus ca nu este nici o problema ca fiica se ocupa de afacerea mamei si ca nu mi a produs nici un prejudiciu. Eu consider ca sunt prejudicii: un salariu mai mic dauneaza pensiei, nu mi au fost platite contributiile in acest timp si faptul ca m a inselat si a inregistrat acest contract cu o semnatura falsa.
Discuție Cim
Buna, am 2 intrebari:
1 Te poti ocupa de firma parintilor fara un contract de munca sau un document justificativ in acest sens?
2 Ce poate pati angajatorul daca inregistreaza un contract de munca la ITM cu semnatura falsa a angajatului. (Exista posibilitatea sa fie false ambele semnaturi)
Răspuns la discuția Furt
Va multumesc pentru raspunsuri.
Discuție Furt
Am facut cumparaturile la Auchan Constanta si m am dus si la raionul de make up....m am uitat ce noutati au aparut....mi am ales 2 produse si am continuat cumparaturile....m am reintors m am uitat la 1 creion Dar l am pus inapoi....indreptandu ma spre casa de marcat m am razgandit si m am intors sa las produsele.Le am lasat, am platit dupa care m a intampinat in agent de paza invitandu ma la in control de rutina. Am acceptat fara nici o ezitare. A mai venit un tip si l am lasat sa ma caute in geanta si in scosa. Mi au zis ca o sa dureze ceva......a vorbit la telefon ....nu au gasit nici un produs furat....si s au indreptat spre usa eu ramanand acolo.....si cica haideti....eu intreb unde? Puteti pleca!
Nu am primit nici o scuza nimic.....m au lasat ca o....bovina.....
Mentionez ca nu am semnat nimic.....nu am nici o dovada ca m au acuzat pe nedrept....
Intrebarea mea Este cum trebuie sa procedez pe viitor daca vreodata ma mai intalnesc cu o astfel de situate stanjenitoare.
Va multumesc
As avea nevoie de ajutor...sfaturi.....o persoana imi distribuie poze si video in ipostaze indecente pe facebook si wats app( am numarul de pe care a trimis) ...pot face ceva in acest sens....sa aflu cine este persoana...ce ma sfatuiti sa fac:O