Se poate anula sau evita o amenda in cazul in care am obtinut autorizatie pentru construirea unui garaj si in urma sesizarii unui vecin organele abilitate constata ca nu s-au respectat dimensiunile din autorizatie cu 30 cm?
Buna ziua.Am fost casatorita 15 ani,in urma cu 2 ani sotul meu a decedat.Casa in care am locuit este pe numele socrului iar in anul 2005 cei 4 frati ai sotului au facut acte renuntare la notar precum ca renunta la partea lor de mostenire si au primit cate o suma de bani insa procedura nu a fost continuata iar sotul meu nu a devenit proprietar.Ulterior am plecat din tara iar unul dintre frati locuieste acum in casa respectiva,la cadastru mi s-a spus ca figureaza ca mostenitor acest frate desi in acte proprietarul este socrul meu iar la starea civila mi s-a spus ca am drepturi conform anexei 24 insa nu stiu ce reprezinta aceasta.Mentionez ca nu avem copii impreuna.V-as ruga sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez si ce drepturi am in aceste conditii si deasemenea as dori sa stiu care este valabilitatea acestor acte de renuntare din 2005 si cum as putea sa le dovedesc.Va multumesc anticipat