avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amenda legea 50/1991 privind constructiile
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amenda legea 50/1991 privind constructiile

Se poate anula sau evita o amenda in cazul in care am obtinut autorizatie pentru construirea unui garaj si in urma sesizarii unui vecin organele abilitate constata ca nu s-au respectat dimensiunile din autorizatie cu 30 cm?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
aspasia23, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 1 Septembrie 2018
La momentul controlului aveati autorizatie de constructie ?
Chiar daca detineti autorizatie ,dar care nu a fost respectata,autoritatile au dreptul sa constate,sa consemneze si sa aplice sanctiune pentru nereespectare proiect tehnic autorizatie de constructie
Suplimentar pot dispune inclusiv dezafectrarea constructiei fara documente executata si respectarea proiectului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire garaj myagh86 myagh86 Buna ziua,doresc sa construiesc un garaj pe amplasamentul unei anexe(locuiesc la curte si sunt singur in curte).Acea anexa are rol de magazie si este in planul ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Legalitate in constructii Livia Cosma Livia Cosma In urma cu 5 ani am schimbat doua apart. cu o casa .In 2007 am obtinut autorizatia de constructie(renovare si mansardare)apoi am prelungit-o inca un an. In ... (vezi toată discuția)