In urma cu 5 ani am schimbat doua apart. cu o casa .In 2007 am obtinut autorizatia de constructie(renovare si mansardare)apoi am prelungit-o inca un an. In acest an, in luna mai, am facut receptia executarii constructiilor.In luna iunie am desfacut un sorpon situat in curte si niste cotete de animale care nu imi mai erau necesare.In locul lor, am facut o copertina pe 4 stalpi metalici si acoperita cu placi de azbociment.Vecinul, care de cand ne-am mutat, ma tot ,,sicaneaza,, m-a reclamat ca am facut constructia fara autorizatie.Primaria m-a somat ca am desfiintat anexele gospodaresti si am facut copertina,fara autorizatie conf. Legii 50/91.....De asemenea , in spatele casei,prin proiect erau prevazute 3 ferestre mici la debara,camara si baie.Am facut doar un singur geam la debara.Primaria ma obliga sa fac obturarea geamului cu placa policarbonat de 60x70x10 !!!!!!!.Mentionez ca si initial casa a avut doua ferestre mici in spate....fara a mai deranja pe cineva.....Va rog sa-mi spuneti daca ,,somatia,, primariei este legala sau nu ????ce sa fac???
Mentionez ca locuiesc in com.Sancraiu de Mures ,multa lume face astfel de constructii, ba mai mult,garaje,cotete etc.fara a solicita autorizatie in acest sens.....copertina se afla in curtea mea proprie, nu deranjeaza pe nimeni, doar pe vecinul sicanator.....
~ final discuție ~