Multumesc ,mult ! M-am gandit si eu la aceste aspecte si am ales varianta ca baiatul sa isi ceara scuze in clasa fiului meu si in clasa lui ( unde s-a laudat cu asta ) . Din pacate , pana ieri nu a facut asta . Mai astept azi ....Mai e un aspect , tinand cont de numarul zilelor trecute , zvonul a circulat si in afara celor doua clase , zilnic imi iau copilul de la scoala si observ atitudinea celorlalti elevi ai scolii . Deja sunt copii care imi privesc fiul sau chiar il arata cu degetul . Ii explic fiului ca avem dreptatate , ca fac demersuri ca acest episod neplacut sa se termine , dar ...
Multumesc pentru raspunsuri , am vorbit cu directorul scolii si cu dirigintele raspandacului de zvonuri , nu accepta un careu , mi-au spus ca isi aleg varianta in care raspandacul va ajunge cu dirigintele in clasa fiului meu si isi va cere scuze . E putin , mult prea putin , zvonul " merge " repede ... Ce sa fac ?
Multumesc , cred ca voi alege aceasta varianta , dar , ce voi face daca directorul scolii nu va accepta asta ?
Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca fiul meu i-ar fi facut sex oral , Am aflat asta de la o colega a fiului eu , am vorbit cu baiatul in cauza si cu mama acestuia , baiatul vecinilor cu nonsalanta mi-a spus ca a fost doar o gluma si ca o sa vina intr-o pauza sa isi ceara scuze . Bun , OK , dar zvonul circula prin scoala . Ce sa fac ? Cui sa ma adresez ? Multumesc !
buna seara , acum 12 luni mi-am recuperat un contract cez - furnizor de energie elecrica - de la nistre vecini dupa ce au citit contractul si probabil s-au folosit si de datele mele cu caracter personal . am facut sesizare la posta romana , s-au facut cercetari in urma carora ,doar postasul a fost sanctionat cu 25 % din salariu si atat .
mi-am recuperat contratull mototolit si cu o explicatie de tip caragiale ... " pai m-am vazut " . vecina care a primit contractul , l-a tinut cam 2 zile la ea e foarte recalcitranta , e de etnie si cu o gura foarte mare , imi ameninta copilul , ne amenita , ce sa facem ?