buna seara , acum 12 luni mi-am recuperat un contract cez - furnizor de energie elecrica - de la nistre vecini dupa ce au citit contractul si probabil s-au folosit si de datele mele cu caracter personal . am facut sesizare la posta romana , s-au facut cercetari in urma carora ,doar postasul a fost sanctionat cu 25 % din salariu si atat .
mi-am recuperat contratull mototolit si cu o explicatie de tip caragiale ... " pai m-am vazut " . vecina care a primit contractul , l-a tinut cam 2 zile la ea e foarte recalcitranta , e de etnie si cu o gura foarte mare , imi ameninta copilul , ne amenita , ce sa facem ?
Sa depuneti plangere la politie pentru amenintari, pentru violarea secretului corespondentie, daca au trecut 3 luni de la fapta, nu mai aveti ce sa faceti, intrucat actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila.
Semnatura falsa
lilicrin
As dori sa stiu daca cineva semneaza un act , o corespondenta in numele meu poate fi pedepsit prin lege? Daca raspunsul este afirmativ ma puteti ajuta va rog ... (vezi toată discuția)