avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate Amarda

Activitate Amarda

Multumesc.
Litigiu = process. Acesta dureaza de un an timp in care toate facturile curente au inclusa penalitatea la suma in litigiu. Voiam sa stiu daca am un temei legal sa cer intreruperea perceperii de penalitati pana la o hotarare definitive si irevocabila.
In cazul in care fiul meu refuza acest lucru, ba mai mult doreste sa valorifice imobilul, pot sa cer in instanta incheierea constractuui de usufruct viager?
Multumesc pentru raspuns. Litigiul este nascut de faptul ca a fost facturat un consum inexistent. La acest consum inexistent se calculeaza penalitati de peste 1 an. Dupa castigarea procesului trebuie sa cheltuiesc alta taxa de timbre pentru recuperarea penalitatilor. Este correct ? Asta este sinergia?
In 1992 am cumparat pe numele fiului meu in varsta de 23 de ani un imobil, casa si teren. Ulterior, am construit un nou imobil pe acelasi teren , printr-o societate comerciala al carei unic asociat eram. Acest nou imobil a fost intabulat de asemenea pe numele fiului meu. Dupa decesul sotului m-am stabilit cu domiciliul stabil in acest imobil.
:((As dori a stiu daca pot obtine in instanta un drept de posesiune asupra imobilului pe perioada vietii mele?www.avocatnet.ro/images/smil...
Am un litigiu cu un furnizor de energie electrica pentru o factura gresita. Pe parcursul litigiului furnizorul calculeaza penalitati desi litigiul dureaza de un an si jumatate. Aceste penalitati sunt incluse in facturile lunare si eu le achit.
Cum procedez pentru a opri calculul penalitatilor pana la incheierea litigiului? Multumesc.