avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate Maximus95

Activitate Maximus95

Buna seara o sa va spun mai pe scurt ce problema am,si as avea nevoie de niste raspunsuri de la niste PERSOANE CARE CUNOSC LEGEA ACTUALA

am primit o contraventie rutiere minora in valoarea de 105 lei in termen de 48 de ore,consider ca nu sunt vinovat,am semnat procesul verbal si nu vreau sa ma cert cu ei in instante etc..pentru ca nu am timp ! intrebarea mea e ce se intampla daca nu platesc anenda,nu am nimic trecut pe numele meu deci nu cred ca poate sa fie bagata la impozit ? pur si simplu nu as platio pentru o fapta care nu sunt vinovat insa ar vrea sa stiu care sunt urmarile
Buna ziua,am o nelamurire si as vrea sa aflu un raspuns de la dmv.

Am primit o oferta de la o persoana care se ocupa de curierat ,mi sa spus ca voi fi angajat la PFA cu contract part time (4ore),i-ar programul de lucru nu e fix pot sa fie 2 ore 4 ore 6 ore ..insa voi primi ,,leafa'' ca si un salariat cu norma intreaga..acum am niste nedumeriri de la care as vrea raspuns

Fiind in contract cu jumatate de norma,cotizarile la Sanatate,CAS,Somaj etc. vor fi mai mici ca si la contract cu norma intreaga ? si daca o sa am concedu medical nu o sa fie platit cu 75% asa cum il au ceilalti angajati cu norma intreaga

a doua intrebare este daca bineinteles am dreptul la CO,Sporuri etc...si care ar fi dezavantajele unui astfel de contract pe termen lung