avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nelamurire contraventie rutirera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nelamurire contraventie rutirera

Buna seara o sa va spun mai pe scurt ce problema am,si as avea nevoie de niste raspunsuri de la niste PERSOANE CARE CUNOSC LEGEA ACTUALA

am primit o contraventie rutiere minora in valoarea de 105 lei in termen de 48 de ore,consider ca nu sunt vinovat,am semnat procesul verbal si nu vreau sa ma cert cu ei in instante etc..pentru ca nu am timp ! intrebarea mea e ce se intampla daca nu platesc anenda,nu am nimic trecut pe numele meu deci nu cred ca poate sa fie bagata la impozit ? pur si simplu nu as platio pentru o fapta care nu sunt vinovat insa ar vrea sa stiu care sunt urmarile
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:44, 7 Octombrie 2015
Buna ziua,
Se va ajunge, in final, sa se puna poprire pe bunurile mobile si imobile sau salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratc Zumago15 Zumago15 Buna ziua . Astazi am primit o amenda de la RATC ( Proces Verbal facut , firmat de mine cu toate datele ) . Din cate am inteles amenda este de 100 pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar, imobile. ajutor! Nounou123 Nounou123 Bună seara. Lămuriţi mă şi pe mine. În cazul în care cineva care a rămas restant la bancă şi se ajunge în situaţia de a i se pune poprire pe ... (vezi toată discuția)