avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate ReluC

Activitate ReluC

Răspuns la discuția Depunere bilant 31.12.2015
Voi merge la departamentul juridic din cadrul ANAF, pentru lamuriri..Multumesc
Sotia mea s-a angajat luna trecuta, in functia de economist, la o societate infiintata in decembrie 2015. dupa cum era normal a intocmit si semnat bilantul contabil si a mers la ANAF sa-l depuna. Inspectorul nu i-a primit bilantul, pe motiv ca nu era angajata la 31.12.2015 la aceasta societate si sa se adreseze unui expert contabil. Mi se pare un mare abuz. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns....poate gresesc. MULTUMESC
Ce trebuie sa fac daca nu primesc procesul verbal prin posta in termenul de 15 zile cat am dovada?
multumesc.
Mi-a fost suspendat permisul si voi primi PV prin posta pentru neacordare de prioritate pieton pe trecerea de pietoni.
Masina politiei rutiere se deplasa in spatele meu. Am fost surprins de decizia politistului stiind ca nu am facut nimic si pe tot parcursul meu nici un pieton nu s-a angajat in trecerea strazii pe sensul meu de mers.
In fine, cert este ca politistul m-a semnalizat sonor la 200-300 de metri de locul in care spune ca as fi facut infractiunea, si mi-a comunicat ulterior locul producerii infractiunii, fiind neclar in afirmatii, asta in conditiile in care rula in spatele meu. In masina nu era un echipaj de 2 persoane ci doar un singur politist iar eu eram cu sotia mea. Am fost foarte contrariat si nu am semnat procesul verbal, mentiunile mele fiind scrise de de organul de politie fara sa-mi arate ce a scris si fara sa-mi dea sa semnez mentiunile. Oprindu-ma dupa 300 m nu a abordat martorul, caruie dupa cum spune dumnealui nu i-am acordat prioritate. In dovada mi-a gresit si numarul auto cu care circulam.

Doresc sa fac contestatie. Credeti ca am vreo sansa. Trebuie sa platesc amenda cand primesc procesul verbal, si in ce cuantum.

va multumesc