avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere bilant 31.12.2015
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere bilant 31.12.2015

Sotia mea s-a angajat luna trecuta, in functia de economist, la o societate infiintata in decembrie 2015. dupa cum era normal a intocmit si semnat bilantul contabil si a mers la ANAF sa-l depuna. Inspectorul nu i-a primit bilantul, pe motiv ca nu era angajata la 31.12.2015 la aceasta societate si sa se adreseze unui expert contabil. Mi se pare un mare abuz. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns....poate gresesc. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ReluC , utilizator 12:35, 23 Mai 2016
Nu cred ca era cazul respingerii bilantului. Consider ca persoana care semneaza trebuie sa fie angajat la data semnarii iar nu la data de 31 decembrie a anului bilantului.
Voi merge la departamentul juridic din cadrul ANAF, pentru lamuriri..Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura administratorului (situatii financiare, declaratii) nicolaro nicolaro Va rog sa-mi spuneti si mie : la un SRL infiintat in ianuarie 2011, daca nu are contabil angajat , poate semna administratorul situatiile financiare lunare?Si ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate - cine semneaza situatiile financiare? Timeax Timeax Buna ziua, As dori sa stiu cine semneaza situatiile financiare anuale si semestriale, in conditiile in care firma este suspendata conform legii si nu are ... (vezi toată discuția)