avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate gabortrinfa

Activitate gabortrinfa

Buna ziua,
Sunt un SRL care are autorizatie de colectare de deseuri nepericuloase.
In cazul in care aceste deseuri colectate, sunt vandute intr-o alta tara din UE (nu sunt vandute in Romania), as vrea sa stiu ce documente imi trebuiesc la granita pentru a le putea livra intr-o tara UE.
(Transport cu auto sub 3.5 Tone).

Multumesc pentru raspuns.
Stimata doamna Pintea,
Ieri am primit de la Judecatoria unde am depus cererea de contestare a procesului verbal o Comunicare adresa, in care printre altele se cere: "sa aratati motivele de drept pe care se intemeiaza plangerea, sa aratati dovezile pe care se sprijina plangerea conf art. 194 lit. e NCPC..."
Eu acum trebuie sa reformulez cererea deja depusa si sa introduc in aceasta cerere ce mi se cere sau sa formulez un alt document - ce denumire are acesta si cum se formuleaza?- .
Ce dovezi pot aduce?
Multumesc.
Daca instanta va lua o decizie nefavorabila pentru mine, trebuie sa platesc ceva in afara de amenda?
[Daca se fac doar indreptari ale greselilor materiale, nu se mai da termen.]

Ce inseamna ca "nu se mai da termen"?
Va multumesc mult pentru ajutor.
Am depus o Cerere de contestatie impotriva unui Proces Verbal-amenda radar.
Dupa depunere, la careva zile am observat ca am facut o greseala de redactare ce schimba intelesul contextului, si anume am redactat "am fost oprit" in loc de "n-am fost oprit de vreun echipaj de politie". Cum pot corecta aceasta situatie? Ce este de facut in aceasta situatie?