avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport in UE deseuri nepericuloase
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport in UE deseuri nepericuloase

Buna ziua,
Sunt un SRL care are autorizatie de colectare de deseuri nepericuloase.
In cazul in care aceste deseuri colectate, sunt vandute intr-o alta tara din UE (nu sunt vandute in Romania), as vrea sa stiu ce documente imi trebuiesc la granita pentru a le putea livra intr-o tara UE.
(Transport cu auto sub 3.5 Tone).

Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Licenta transport deseuri nepericuloase ginitza ginitza Buna ziua, Am urmatoarea speta: O firma de colectare deseuri nepericuloase. Se duce la producatorul de deseuri nepericuloase si ia deseurile pe baza ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri nepericuloase in numele clientului? bogdan ionut savu bogdan ionut savu Buna ziua. Detin un srl-d cu obiect de activitate 3811, colectare deșeuri nepericuloase. Pot să fac colectare in numele clientului, care este autorizat de ... (vezi toată discuția)
Colectare fier vechi nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Sunt persoana juridica si am domeniu de activitate principal \\"Baruri si alte activitati se servire a bauturilor\\", am activat codul CAEN privind ... (vezi toată discuția)