avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colectare deseuri nepericuloase in numele clientului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colectare deseuri nepericuloase in numele clientului?

Buna ziua. Detin un srl-d cu obiect de activitate 3811, colectare deșeuri nepericuloase. Pot să fac colectare in numele clientului, care este autorizat de mediu , fără a deține eu autorizatie de mediu? Eu fac decât colectare iar sortarea se face in curtea clientului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 30 Noiembrie 2019
Colectarea deseurilor in Romania
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl claudya007 claudya007 buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciant/ broker de deseuri danavls danavls Intentionez sa activez ca si operator economic cu obiectiv de activitate principal intermedierea in domeniul deseurilor (comerciant/ broker de deseuri). Caz ... (vezi toată discuția)