avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere srl

buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:12, 6 Mai 2011
Primul pas il constituie infintarea unei societati comerciale avand ca obiect de activitate cod CAEN 3811 colectarea deseurilor nepericuloase.
Pentru acest tip de activitate aveti nevoie de autorizatie de la mediu.
Cam cat v-ar costa ? Ca taxe "stiute" ar fi rezervarea de denumire ~70 lei, taxele de registru ~400 lei, capitalul social, minimul prevazut de lege pt. SRL 200 lei, declaratia+specimenul de semnatura ~120 lei, la care se poate adauga onorariul celui care se ocupa de actele d-voastra(daca nu va descurcati singur) sau taxele de la serviciul de asistenta de la registrul comertului care sunt pentru o constituire si ele pana aproape de 200-300 lei.
multumes pentru ajutor!
Ca ultim pas trebuie sa mergeti la prefectuara judetului in care isi desfasoara activitatea firma pentru a obtine Autorizare pentru colectarea deseurilor industriale reciclabile. Dati o cautare pe net si veti putea descarca formularul pentru cerere si actele cu care trebuie sa mergeti acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintarea unei firme bugariu bugariu ce acte trebuie pentru infintarea unui depozit de matereale neferoase[fier vechi] (vezi toată discuția)
Colectare fier mmarcelcozma mmarcelcozma Am infiintat o societate cu domeniu principal de activitate 3811 coelctarea deseurilor nepericuloase . Până optin autorizatia de mediupentru punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)