avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colectare fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colectare fier vechi

Buna ziua
Sunt persoana juridica si am domeniu de activitate principal "Baruri si alte activitati se servire a bauturilor", am activat codul CAEN privind colectarea de deseuri si am o intrebare: pentru colecatarea deseurilor (de pe sate) de la persoane fizice de ce documente trebuie sa folosesc.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:27, 27 Martie 2015
Nu stiu ce cod caen ati activat, dar pentru aceasta activitate ele sunt cel putin doua: 3811, 4677. In plus e bine sa-l aveti si pe 3832.
Apoi aveti nevoie de autorizatie de mediu, daca desfasurati aceasta activitate fara autorizatie, amenda pe care o riscati este de 50.000 ron.
Documente: borderou de achizitii deseuri metalice, dispozitie de plata, declaratii la fondul de mediu, avize de insotire a marfii, formulare transport deseuri nepericuloase, declaratii la agentia de mediu, documentele contabile clasice, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Coduri caen 3811, 4677, 3832 jacquelline jacquelline Ce activitati cuprind urmatoarele coduri CAEN: 3811, 4677, 3832? Daca am autorizatie de mediu pentru 4677 si 3832, dar nu si pentru 3811 am voie sa colectez ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru mediu jacquelline jacquelline In cazul vanzarii de fier vechi, cine plateste cei 3% la Fondul pentru Mediu? Daca vand fierul unei societati care are autorizatie de mediu doar pentru comert ... (vezi toată discuția)