avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseala in editarea Cererii de contestatie unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseala in editarea Cererii de contestatie unui PV-amenda radar

Am depus o Cerere de contestatie impotriva unui Proces Verbal-amenda radar.
Dupa depunere, la careva zile am observat ca am facut o greseala de redactare ce schimba intelesul contextului, si anume am redactat "am fost oprit" in loc de "n-am fost oprit de vreun echipaj de politie". Cum pot corecta aceasta situatie? Ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:09, 14 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am formulat o astfel de cerere în temeiul art. 204, alin. (2) Cod procedură civilă şi am intitulat-o " cerere de îndreptare a greşelilor materiale din cuprinsul plângerii contravenţionale" (era vorba tot despre o plângere).
Va multumesc mult pentru ajutor.
@ gabortrinfa

O varianta ar fi sa va prezentati la prima infatisare, cand puteti modifica in intregime cererea. Daca se fac doar indreptari ale greselilor materiale, nu se mai da termen.
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
[Daca se fac doar indreptari ale greselilor materiale, nu se mai da termen.]

Ce inseamna ca "nu se mai da termen"?

Alte discuții în legătură

Greseala in redactarea sentintei robertvoicu robertvoicu am primit o sentinta (iesire din indiviziune)redactata gresit.am inteles ca se depune o cerere in instanta.exista un termen pentru depunerea acesteia? (vezi toată discuția)
Modificare actiune dare in judecata sonia54 sonia54 Am dat in judecata societatea pentru anularea deciziei de concediere. In cererea de dare in judecata am cerut mai multe lucruri si acum as dori sa modific, ... (vezi toată discuția)
Recurs odata cu fondul BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN salutare, recursul odata cu fondeul se depune dupa pronuntarea instantei??? adica dupa ce ajung comunicarile, nu??? va multumesc:stunned: (vezi toată discuția)