avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs odata cu fondul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs odata cu fondul

salutare, recursul odata cu fondeul se depune dupa pronuntarea instantei??? adica dupa ce ajung comunicarile, nu??? va multumesc:stunned:
Cel mai recent răspuns: BOGDAN EUGEN , utilizator 15:59, 6 Aprilie 2012
Termenul de recurs, in principiu, incepe sa curga dupa comunicarea hotararii....
freeelis a scris:

Termenul de recurs, in principiu, incepe sa curga dupa comunicarea hotararii....

Salutare,in principiu, dar normal mai trebuie mers la judecatorie sa sa ceare redactarea pronuntari daca nu ma insel!?? si alt fel cum se poate proceda???
Daca e penal, termenul curge de la pronuntare.
Sarut mana, nu e penal e civil, dar indrasnesc sa va pun o intrebare.
Este normal ca instanta civila sa accepte un nou dosar din partea unui reclamant care a perdut Definitiv si Irevocabil?? noul dosar are exact acelasi obiect de judecata ca precedentul pierdut de reclamant, o alta speta acesta a afirmat in urma audierilor ca nu a platit o anume suma de bani, asta dupa ce chiar dansul a facut plangere pt inselaciune, dar si acolo a perdut datorita probelor depuse de parat, acum pe civil sustine contradictoriul ca ar fi platit aceea suma,fapt demonstrat ca minte.
Multumesc anticipat
Stimat forumist,

Este normal ca instanța să accepte orice dosar. Absolut toate cererile sunt susceptibile de a fi judecate, în acest sens existând, ca principiu fundamental al dreptului, principiul liberului acces la justiție.

Evident, acest principiu nu vă atacă posibilitatea dvs de a invoca o excepție privitoare la existența autorității de lucru judecat, cerând, dacă este cazul, cheltuieli de judecată.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Precizare de actiune leona777 leona777 In ce consta o precizare de actiune ? cum se intocmeste, si ce anume tb sa contina ? Multumesc (vezi toată discuția)
Explicatia expresiei prima zi înfãþiºare cioarec carmen cioarec carmen care este considerată prima zi de înfăţişare în cazul în care după mai multe termene , reclamantul modifică cererea de chemare în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Introducere in cauza civila leusan leusan la cererea de introducere in cauza(civila) a unui mostenitor care nu a avut habar de procesul tatalui, reclamantul nu trebuie sa mentioneze in cerere obiectul ... (vezi toată discuția)