avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate comandenisa

Activitate comandenisa

Buna ziua! Avand in vedere modificarile salariale de la 01.01.2018, in cazul unei angajate aflata in CCC pana in data 03.2019, se opereaza vreo modificare in Revisal si se intocmesc documentele necesare sau aceste modificari se opereaza la revenirea din CCC? Va multumesc!
Daca nu este obligatoriu sa aveti un contract de inchiriere, puteti sa luati in calcul varianta de a incheia un contract de comodat cu sotia dvs. Este 100% legal si nici nu mai platiti impozite la ANAF.
Buna ziua! As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene, pentru a deschide o scoala de muzica si daca se poate ce program este si ce conditii minime trebuie indeplinite. Multumesc anticipat!
multumesc frumos pentru raspuns. in domeniul achizitiilor publice, la o firma de consultanta si management, as putea sa lucrez?
Buna ziua,

Am terminat facultatea de Administratie publica si doresc sa ma angajez la privat, intrucat in domeniul public este foarte greu sa patrunzi, insa nu stiu pe ce posturi ma pot angajaza cu aceasta specializare. Informatiile primite de la facultate, sunt minime. Multumesc anticipat.