avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce functie pot avea - studii superioare Administratie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce functie pot avea - studii superioare Administratie publica in mediul privat

Buna ziua,

Am terminat facultatea de Administratie publica si doresc sa ma angajez la privat, intrucat in domeniul public este foarte greu sa patrunzi, insa nu stiu pe ce posturi ma pot angajaza cu aceasta specializare. Informatiile primite de la facultate, sunt minime. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 10 August 2015
De ex.: asistent manager, secretar, salariat care se ocupă cu relațiile publice, salariat în domeniul administrativ
Puteti sa va angajati si in domeniul resurselor umane.
multumesc frumos pentru raspuns. in domeniul achizitiilor publice, la o firma de consultanta si management, as putea sa lucrez?
Puteti ocupa un post si in achizitii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)
Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)