avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Ce master as putea face?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Ce master as putea face?

Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de contabil dupa ce termin? Daca nu ce imi recomandati? Sper ca am postat in categoria corecta din forum de data aceasta.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:08, 8 Septembrie 2016
Ati studiat si contabilitate la administratie publica ?Daca nu ati avut in programa de licenta cursuri de contabilitate nu cred ca alegerea pt mater a acestui program este cea mai buna alternativa !
Sa nu uitam ca pe piata fortei de munca sunt f multi absolventi ai faculltatilor de economie specializarea contabilitate V-as sugera sa alegeti mai curand un master in Resurse Umane sau Dreptul colectivitatilor locale,dar desigur decizia finala va apartine !
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2016
ContSters400311, utilizator
Am studiat doar bazele contabilitatii. Din pacate master in Dreptul colectivitatilor locale nu este in programul facultati.
As avea de ales dintre urmatoarele mastere:
-Management şi audit în administraţie şi afaceri
-Management şi administraţie europeană
-Administrarea afacerilor europene
-Administrarea proiectelor europene
-Managementul firmelor de comerț, turism și servicii
-Administrarea și formarea resurselor umane în organizații
-Economie şi afaceri internaţionale

De asemenea, programul de master Managementul relaţiilor internaţionale şi cooperării transfrontaliere, de la facultatea de istorie si geografie la care as avea sansa sa intru la buget, dar nu stiu pe ce posturi m-as putea incadra si daca m-ar ajuta.
Am vazut ca pentru un post de conducere, se cer studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii. As vrea sa stiu daca cu acest master din cadrul altei facultati fata de cel de licenta, as putea ocupa astfel de posturi, de exemplu un post de secretar, sef serviciu, sef birou etc.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2016
ionut921, utilizator
In primul rand dupa absolvire indiferent de pregatire ,in sistemul de stat nu veti putea ocupa nicio functie de conducere,pt ca o functie de conducere inseamna un anumit nr de ani lucrati in specialitate Se porneste de la debutant,functie de executie !

Dintre programele de master enumerate,din criterii ce tin de posibilitatile de integrare ulterioara ,daca desigur urmariti o cariera in tara ,as alege intre:
-Management şi audit în administraţie şi afaceri

-Administrarea proiectelor europene

-Administrarea și formarea resurselor umane în organizații

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post dupa absolvire master 1630817274794 1630817274794 Sunt licentiat in contabilitate si informatica de gestiune sistem BOLOGNA (3 ANI) si lucrez ca functionar public in cadrul unei primarii la serviciul de ... (vezi toată discuția)
Speta - functie publica de conducere cu master (fara diploma) MateiOvidiu MateiOvidiu Bună ziua, În primul rând, vă rog să mă scuzați dacă am postat unde nu trebuia. Am o situație de lămurit în privința cerințelor de studii ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)