În primul rând, vă rog să mă scuzați dacă am postat unde nu trebuia.
Am o situație de lămurit în privința cerințelor de studii pentru posturile publice de conducere.
Am văzut mai multe anunțuri cu privire la o funcție publică de conducere unde se solicită:
- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalent (am diplomă de licență, deci - cerință îndeplinită)
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcțiilor publice (am absolvit masteratul în management, fara nici o restanță, însă nu am susținut lucrarea de dizertație din lipsă de timp dar o voi susține în septembrie)
...întrebarea este: Întrucât din cerința standard cu privire la masterat, nu reiese că studiile de masterat sau postuniversitare, trebuie absolvite cu diplomă, dacă îmi voi depune candidatura pentru un post de conducere, cerința referitoare la studii va fi considerată acceptată?
Dacă răspunsul este unul negativ, doresc să-mi transmiteți și temeiul legal.
Având în vedere că zilele pentru anumite posturi vacante, sunt "numărate"... aș aprecia un răspuns concis și rapid.
Sunt de parere sa incercati la resurse umane, adica sa apelati direct la sursa. In alta ordine de idei la fel de bine puteti sa sunati la ANFP si sa va documentati. Teoretic dvs. nu ati absolvit masterul intrucat nu ati sustinut examenul de masterand, practic puteti sa va depuneti dosarul si sa asteptati un raspuns in scris de la cei de la resurse umane.