avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate simona-popescu

Activitate simona-popescu

Buna ziua. As dori sa infiintez in acest an o Scoala de soferi pt fiul meu. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a putea accesa fonduri europene sau nationale pt aceasta afacere. Firma trebuie infiintata inaintea depunerii proiectului? As dori o parere avizata daca se poate. Multumesc!
Buna ziua, as dori sa aflu cui ma pot adresa pt deschiderea in instanta a unei actiuni de recuperare a timbrului de mediu platit in 2015. Sunt din Craiova. Multumesc!
Răspuns la discuția Recuperare grupa de munca
Cum trebuie sa formulez aceasta cerere si catre cine trebuie sa o adresez? Multumesc.
Pai totul s-a intamplat in 99-2001, nu avea cum sa fie un HG din 2010. Scrie doar schimbarea denumirii locului de munca conform organigramei
Cei de la OMV, abia au vrut sa-mi trimita o amarata de adeverinta, dupa 6 luni de insistente, credeti ca mi-ar rectifica in carnetul de munca? Nu inteleg de ce unele persoane, in cazuri diferite isi pot revendica drepturi dupa foarte multi ani de zile, iar la mine s-a prescris deja.
ca primitor la ingrasaminte, am inscrisa in carnetul de munca gr. 1 si respectiv gr 2, ca primitor la materiale si scule, conditii normale, dar n-am lucrat niciodata ca primitor materiale si scule

Ziceti-mi va rog unde sau cui sa ma adresez, ma apropii de varsta de pensionare si pierd niste ani buni pt aceasta inscriere falsa
in dreptul modificarii din carnetul de munca scrie APLICARE STRUCTURA SI C.O.R. Ceea ce habar n-am ce inseamna, poate ma lamuriti dvs.
nu am primit nimic, nici macar nu am stiut ca am fost trecuta ca primitor distrib materiale si scule
Cand am incetat activitatea si mi-au dat carnetul de munca, mai exact in 2010.

da, am solicitat si am primit
Timp de 28 de ani am lucrat in aceeasi unitate, avand aceeasi functie. In anul 1999, am fost preluati de OMV Petrom si din acel moment sporul pt grupa de munca a fost introdus in salariu. La incetarea activitatii, am constatat in carnetul de munca, ca desi aveam aceeasi functie, respectiv primitor distribuitor, nu mai figuram pe livrari ingrasaminte chimice, asa cum lucram, ci primitor distrib., pt materiale si scule, de aici rezultand si incadrarea in conditii normale de munca inscrisa in cartea de munca. Intrebarea mea este, ce pot face pt a demonstra ca timp de inca 10 ani, eu am lucrat in acelasi loc de munca, iar inregistrarea din carnetul de munca este eronata. Pot da in judecata societatea, pt fals in inscrisuri? Multumesc pt raspuns.