avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare grupa de munca

Timp de 28 de ani am lucrat in aceeasi unitate, avand aceeasi functie. In anul 1999, am fost preluati de OMV Petrom si din acel moment sporul pt grupa de munca a fost introdus in salariu. La incetarea activitatii, am constatat in carnetul de munca, ca desi aveam aceeasi functie, respectiv primitor distribuitor, nu mai figuram pe livrari ingrasaminte chimice, asa cum lucram, ci primitor distrib., pt materiale si scule, de aici rezultand si incadrarea in conditii normale de munca inscrisa in cartea de munca. Intrebarea mea este, ce pot face pt a demonstra ca timp de inca 10 ani, eu am lucrat in acelasi loc de munca, iar inregistrarea din carnetul de munca este eronata. Pot da in judecata societatea, pt fals in inscrisuri? Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 29 Iulie 2015
Ati solicitat adeverinta cu vechimea de la OMV PETROM, in adeverinta respectiva va scrie toata activitatea si grupa de incadrare. Eu am solicitat-o si am primit-o prin posta cu confirmare de primire.
Cand ati descoperit acest lucru?
Cand am incetat activitatea si mi-au dat carnetul de munca, mai exact in 2010.

da, am solicitat si am primit
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pe durata activitatii ati primit vreun act aditional de modiificare a c.i.m.?
nu am primit nimic, nici macar nu am stiut ca am fost trecuta ca primitor distrib materiale si scule

Alte discuții în legătură

Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)
Despre pensie ionasbrigita ionasbrigita Buna ziua! Am o nelamuirire cu privire la urmatoarele: Total stagiu de cotizare realizat 33 ani 11 luni 23 zile din care : - in gr II 21 ani 2 luni 29 ... (vezi toată discuția)