avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene sau nationale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene sau nationale

Buna ziua. As dori sa infiintez in acest an o Scoala de soferi pt fiul meu. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a putea accesa fonduri europene sau nationale pt aceasta afacere. Firma trebuie infiintata inaintea depunerii proiectului? As dori o parere avizata daca se poate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:45, 18 Ianuarie 2016
In acest site si forum doar pareri avizate veti primi:)
Stimate domn, la nivel legislativ nu este considerat ca infiintezi o firma pentru cineva, fie ea chiar fiul dvs. Persoana care infiinteaza firma este direct raspunzatoare de activitatea firmei. Restul este poveste.
ok, pentru scoala de soferi, trebuie infiintata firma, trebuie autorizata de cei indrituiti pentru a putea functiona. Pentru ce anume aveti nevoie de fonduri?( fonduri europene nu puteti obtine pentru o firma nou infiintata, eventual de fonduri nationale). nu puteti accesa vreun program national, recomandabil, daca nu exista firma autorizata in conditiile legilor pentru functionare. Gasiti pe internet conditiile de infiintare a firmei la ONRC si conditiile impuse de lege pentru scoala de soferi: atestate, calificari, angajati....etc.
In plus cititi conditiile de acordare a fondurilor nationale la adresa:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)