avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate Dantes Anca

Activitate Dantes Anca

Este vorba despre comitet si presedinte si nu despre administrator.
Multumim pt raspuns. Sa intelegem ca pasul 1 este sa-i trimitem o notificare oficiala, prin posta, cu confirmare de primire, operatorului de telefonie, internet, TV, prin care sa-i solicitam dezafectarea instalatiei pozate in partea comuna a condominiului si sa-l anuntam ca, in cazul in care nu respecta termenul dat de asociatie, pt aceasta dezafectare, asociatia il va da in judecata si va solicita si plata cheltuielilor solutionarii in instanta? Intrebam, ca sa fim siguri ca am inteles corect raspunsul dvs. Multumim mult pt ajutor.
Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si in bloc, unul dintre apartamente este detinut de un operator de telefonie mobila, internet si TV. ce l-a cumparat pe fostul operator de telefonie mobila, internet si TV. Pe terasa blocului sunt montate antenele fostului operator cu care asociatia a avut un contract de inchiriere a spatiului de pe terasa de deasupra blocului. Noul operator , ce l-a cumparat pe precedentul operator de telefonie, TV si internet, ofera o chirie derizorie asociatiei si astfel aceasta nu doreste sa mai mentina antenele pe terasa blocului in noile conditii( operator nou, chirie mica, alta societate economica). Asociatia l-a notificat pe noul operator ca in conditiile noului contract propus de acesta, asociatia nu doreste sa incheie nici un contract de inchiriere cu acesta si ca atare i-a solicitat acestuia sa isi ia echipamentele/antenele de pe bloc, insa se pare ca noului operator nu-i pasa. In mod concret, ce poate sa faca asociatia de proprietari astfel incat sa oblige in conditii legale, noul proprietar al apartamentului=operatorul cel nou de telefonie, internet si TV, sa-si ia echipamentele montate pe terasa de deasupra blocului si sa-si demonteze cablurile de pe fatada blocului? Va multumim anticipat pentru raspunsuri
Cat timp poate conduce un cetatean roman masina in Italia, folosind permisul de conducere obtinut in Romania?
Dar daca este cetatean roman si in acelasi timp rezident in Italia, cat timp poate conduce masina cu permisul de conducere din Romania?Multumesc.