avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Activitate Koss_tea

Activitate Koss_tea

Buna ziua,

As avea nevoie de niste sfaturi, cu privire la urmatoarea problema:
In periaoada 12-19 mai.2016, am fost plecat din tara in Nurenberg, la niste prieteni.
Aculo, am stat cazat la cineva de pe un site (Airbnb), si acum, ma instiinteaza ca a primit o scrisoare de la o firma de avocatura de acolo, ca in data de 15.05.2016, s-ar fi facut trafic (dounload/upload) de internet de pe IP-ul acestora si le-a venit de plata 915 euro, Mentionez ca in acea data, este posibil ca cel mult sa ma fi uitat online la ceva film, dar nicidecum nu l-am dawnload-at!
Acum, aceasta persoana, ma ameninta ca merge la avocat.....sa faca nu stiu ce....si sa recupereze de la mine banii.
La sosire, mi-a spus ca pot folosi linistit reteaua de internet, fara nico restrictie, si nu m-a avertizat cu privire la aceasta lege, sau posibilitate neplacuta!

Ce pot face in acest caz?

Va multumesc
Răspuns la discuția Servitute de trecere
Nu am alte posibilitati.... Este o singura cale de acces catre drumul principal public. Oricum...proprietarul poate cere de capul lui cati bani vrea?
Răspuns la discuția Servitute de trecere
Va multumesc mult pentru raspuns si amabilitate. In ce sens, sau cum trebuie facute respectivele notificari?
Răspuns la discuția Servitute de trecere
Puteti cumva sa ma lamuriti ce inseamna ceea ce mi-ati spus? Nu am nimic de-a face cu treburile juridice, astfel incat nu inteleg termenii! Va multumesc mult
Buna ziua. Am o intrebare legată de dreptul de servitute. Am o parcela intravilan intr-un sat din judetul Timis si nu am acces la ea. Am înțeles ca as avea nevoie de dreptul de servitute care se obține doar in instanța. Care ar fi calea legală si cea mai rapida pt a obține acest drept de trecere si care ce ar trebui sa fac? Mentionez ca, proprietarul actual pe drumul pe care trebuie sa ajung la proprietatea mea, cere o suma exorbitanta, chiar in conditiile in care pe el nu-l afecteaza cu absolut nimic trecerea mea catre casa.Multumesc anticipat.