avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaMariaBubu

Activitate MadalinaMariaBubu

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil pfa
Multumesc pt raspuns. Totusi in acest link exemplul pt calcul nu arata nimic de sanatate, pensie si somaj, din brut e scazut doar impozitul. 16%
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil pfa
Buna ziua. Sunt Pfa in concediu de maternitate. Urmeaza sa nasc in prima sapt din decembrie. Venitul meu realizat pana in momentul intrarii in concediu (15 sept) a fost de 14460 brut. As vrea sa.mi spuneti va rog cand ar trebui sa inchid/suspend Pfa. Si inca o nelamurire ce mai am e atunci cand se calculeaza indemnizatia CCC se scade din venitul brut realizat doar impozitul sau si sanatatea 5.5%?.
Răspuns la discuția Plata pensie PFA
Revin cu un raspuns in ceea ce priveste situatia mea de mai sus. Am fost la anaf si nu m.au lasat sa depun 601 pe motiv ca nu sunt angajata sau pensionara. Mi.au zis sa completez 600 rectificativa pt care am primit decizia 260...ceea ce ma mira pe mine e ca am vazut pe aceasta decizie data incetarii activitatii ca fiind 1/02/2015. Sper sa fie doar de incetare a platilor si nu a activitatii pt ca nu am completat altceva infara de 600.
Răspuns la discuția Plata pensie PFA
Da.am depus.o la inceputul anului, dar inca nu am apucat sa platesc fiind putin indecisa. Ma puteti indruma cum as putea sa incetez aceasta plata pt anul 2015.
Buna ziua. Sunt PFA si in anul fiscal 2014 am realizat un venit de 7600 net. Pt anul 2015 m.au pus sa fac contract si cu casa de pensii pt care trebuie sa platesc minum adica 222 pe luna. Dat fiind ca venitul meu este unul mic pt 2014 sunt obligata sa cotizez si la pensie?
Buna ziua. Sunt pfa din 2010 , momentan sunt in concediu risc maternal si imediat o sa intru in cel de maternitate, mentionez ca am platit cota de 0.85%. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc toate taxele si impozitele respectiv pensie, sanatate si impozit pe venit...avand in vedere ca sunt in concediu. Va multumesc.