avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate adinavoda

Activitate adinavoda

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti cine suporta cheltuielile referitoare la racordarea la reteaua publica de gaze pana la limita proprietatii:firma sau proprietarul?Stiu ca exista legile 123/2012 si 167/2018 in acest domeniu dar nu am studii de specialitate si nu ma bazez pe ce pot intelege eu.Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara virata pe card
Multumesc !
Episcopia e total de partea lor..."Corb la cor nu-si scoate ochii".In plus,nu cred ca va da curs cererii mele ,ca persoana,sa imi spuna ce salariu aare el.E confidential si nu stiu daca am dreptul legal de a sti ce salariu are el.Avand in vedere experientele pe care le.am avut si cu sefii lui in timpul proceselor,am mari rezerve.Voi incerca totusi.Multumesc pentru raspunsuri!
Multumesc pentru raspunsuri!
Pensia e stabilita la 25% din venitul lui.El este preot si nu stiu exact ce salariu are,intrucat refuza sa prezinte un act doveditor iar salarizarea lor se face in functie de grad,categoria parohiei,vechime....amanunte pe care nu le cunosc.Pensia variaza dupa placul lui,inclusiv scade ,daca salariul lui se micsoreaza,cum pretinde el.
Multumesc pt raspuns.Am omis sa precizez ca pana in prezent,a platit lunar pensia alimentara prin mandat postal,insa eu nu stiu niciodata cand i se modifica salariul.Daca se vira in cont,contabilitatea de la institutia lui-e angajat legal- vireaza raportat la salariul pe care il are .Nu stiu daca si in ce mod pot solicita sa vireze aceasta pensie in cont.
Buna seara,va rog sa imi spuneti care este procedura prin care se poate solicita virarea pensiei alimentare pe card,fara ca in hotararea de divort sa fie specificat modul in care se face aceasta plata.Deasemenea,as dori sa stiu cum pot afla care este salariulde incadrare al fostului sot,daca acesta refuza sa prezinte un document justificativ.Multumesc!
Buna seara,as dori sa stiu daca,pentru un produs aflat in garantie care se strica in continuu,pot cere inlocuirea sa.Nu mi se pare normal sa astept saptamani intregi pana se intoarce din service,o data la 1-2 luni.Multumesc!
Buna ziua,
As dori sa stiu daca un secretar de scoala poate fi angajat pe perioada determinata si in ce conditii.Multumesc!